Bullfrossa på g

 

c1000x693

Här kommer något ni inte får missa, nu i helgen är det nämligen bullfrossa här i bloggen! Inför kanelbullens dag nästa tisdag så hyllar jag vårt klassiska bakverk kanelbullen genom att ge den tre nya ansikten. Eller.. två egentligen, ett av recepten är mitt bästa recept på klassiska kanelbullar och jag kommer också med mina allra bästa tips. Har faktiskt några ”life-hacks” i kanelbulleväg som förhoppningsvis kommer hjälpa er på traven. Så tre recept, varav två är lite mer nytänkande sätt att göra dem på.

Första receptet kommer upp nu på fredag, det andra på lördag och det sista på söndag. Min tanke är att ni då hinner baka mina (förhoppningsvis) goda bullar innan tisdag. Håll utkik här under helgen så missar ni ingenting!

  1. Ååh, ska baka bullar på lördag så hade ju varit dunder att få höra dina tips innan dess! Men men, hinner ju med ett och kanske två i alla fall! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..