Dags för Bieber

Idag ska jag och Andrea äntligen få gå på Justin Bieber, kan inte förstå att det är idag i och med att man bokade för så himla längesen!! Det här är faktiskt min julklapp till Andrea från i julas, hon var ju i Thailand med uselt internet när biljetterna släpptes så vad gör man inte? Jag tycker också Justin är riktigt duktig och gick ju på hans konsert sist han var i Sverige, men det känns extra kul att gå med Andrea som gillar honom ännu mer. Konserten börjar 19.30 och innan dess ska vi ses i stan och äta middag, det ska också bli väldigt mysigt.

I ren Justin Bieber-anda tänkte jag dela med mig av de låtar jag ser mest fram emot att höra ikväll, man brukar ju alltid ha några favoriter liksom. På sätt och vis tycker jag att det är synd att han inte kommer spela några riktiga klassiker, hade han dragit på med ”One less lonely girl”, ”Beauty and a beat” eller ”Love me” hade jag DÖTT av nostalgi. Eller i alla fall svimmat (vilket både jag och Andrea gjorde av syrebrist senast vi såg honom i Globen, haha). Menmen, här är låtarna jag kommer bli gladast över ikväll, jag lägger in live-klipp för lite extra feeling…

LOADING..