Sno stilen – Oversize/Overknee

Inlägget innehåller adlinks.

c1000x464

 

Igår kollade jag runt på Instagram och fastnade direkt för outfiten som Bianca Ingrosso bär på bilden i mitten, wow vad fint det var. Ett par snygga over knee-boots och en oversize tröja, allra helst ska väl båda plaggen vara i någon naturfärg om ni frågar mig. Jag tycker det var väldigt fint att matcha som hon gjorde, men skulle även kunna tänka mig att gå i gråa eller nästan svarta toner. Väldigt, väldigt fint, även med byxor under som ni ser på bilden till vänster. Håller ni med?

Nedan hittar ni lite plagg, alla från Nelly.com, som jag tycker var superfina om man vill köpa nåt liknande det på bilderna. Jag tycker exempelvis att tröja nr 2 kan vara väldigt fin tillsammans med stövlar nr 2… Åh, vill ha!

c1000x700
1an // 2an // 3an // 4an

c1000x1024
1an // 2an // 3an // 4an

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..