Samarbete m Daniel Wellington

Detta inlägg är i samarbete med Daniel Wellington.

dsc_2804
dsc_2792

Såhär lagom till hösten har Daniel Wellington lanserat en sprillans ny klockmodell som fortfarande är sådär DW-klassisk i stilen – men helt svart. Jag har följt detta klockföretag under flera års tid nu och alltid imponerats över hur de lyckas hålla även färgglada klockor väldigt stilrena, men jag måste ändå säga att denna toppar mina listor. Jag tycker den är otroligt fin! Precis som alla deras andra modeller så kommer den finnas att köpa med antingen guldig eller silvrig ram/krans runt urtavlan, som ni ser på bilden har jag den guldiga varianten som jag tycker ser väldigt lyxig ut.

Att ha en helsvart klocka under vinterhalvåret tycker jag dessutom inte alls behöver kännas tråkigt. Jag tycker det är synd att svarta klädesplagg och accessoarer har en tendens att förknippas med något dystert, jag känner mig nämligen som mest bekväm när jag bär just svart. Aldrig känner jag mig lika kaxig, uppklädd och sofistikerad som då, dessutom är det en färg som alltid funkar. Så äntligen kan jag matcha mina svarta höstoutfits med en snygg klocka i samma färg, ni kommer hitta den på Daniel Wellington’s hemsida under namnet Classic Black Sheffield!

dsc_2821

På bilden bär jag även Daniels Wellingtons nya armband ”Classic Cuff”, även den i en roséaktig färg som passar jättefint till klockan. Direktlänk till dessa hittar ni HÄR! 

I samarbete med Daniel Wellington så har jag även en rabattkod till er, uppger ni MATHILDA15 i kassan så får ni 15% på alla DW’s produkter fram till den 1:a november. Hur perfekt är inte det för julklappsshoppingen? Denna kod ger er även exklusiv tillgång till den nya modellen genom att följa den HÄR länken, sen trycker ni bara på ”Jag har en kod” och fyller i just MATHILDA 15. Happy shopping!

LOADING..