Resultatet från min målning

Dessa bilder la jag upp i samband med att jag och mamma påbörjade vår målning, eller rättare sagt strax innan. Fönsterkarmarna var verkligen rödbruna, de passade inte alls med de gråa fönsterbrädorna eller egentligen något annat. Det var verkligen på tiden att jag tog tag i det där och nu är jag äntligen helt färdig! Därför tänkte jag bjussa på lite ”efter”-bilder från mitt lilla projekt här hemma.

img_1892
img_1894

img_2291

img_2294
img_2289

Ursäkta mig, men hur stor skillnad blev det inte? Jag är så otroligt glad över att jag åsidosatte tid för att göra det här och jag är även väldigt tacksam över att jag gjorde det själv. Det hade kostat mig många tusenlappar att ta dit en målare för att göra samma jobb och jag tycker faktiskt jag lyckades väldigt bra själv också. Det var lite pilligt runt handtagen, men väldigt värt tiden. Jag satte på en bra podcast i högtalarna och lät det ta sin tid. Vad tycker ni då?! Blev det inte otroligt mycket skönare att titta på mina fönster, haha? Jag tycker liksom det känns avslappnande att titta dit numera, innan stack det i mina ögon….

  1. Vet ju att du är inne i en stressig period nu men kan du inte, när du har tid, tipsa om ENKLA vegetariska vardagsrätter?
    Vill så gärna bli vegetarian men det enda jag äter nu som är vegetariskt är typ soya nuggets från hälsans kök, sallader, potatis och purjolökssoppa och pannkakor osv. Dvs enkla grejer.

    Är verkligen inget fan av bönburgare, linser osv som verkar rätt krångligt att göra samt inte är gott så om du har några tips på enkel och snabb vegetarisk vardagsmat så skulle det uppskattas!!

    Liksom vad ska man byta ut köttbullar och makaronerna mot? Eller spaghetti och köttfärsåsen? Ja du fattar. När man kommer hem efter skolan/jobbet och är hungrig och vill att det ska gå fort men också vara vegetarisk! Behöver tips, inspiration och hjälp haha 😀

  2. Hej Mathilda! Tycker det är väldigt interessant att läsa om hur det är att vara vegetarian ur ditt perspektiv samt dina åsikter kring det. Du verkar vara en så vettig person! Jag har en fråga till dig, vet dock inte om du har skrivit något kring det innan då jag är en relativt ny bloggläsare. Jag undrar hur du ser på att bära päls, läder etc? Tycker du det är rätt/fel? Har dina tankar ändrats efter du blev vegetarian? Måste man vara emot päls/läder för att kunna vara vegetarian/vegan? Går det hand i hand? Kan t.ex en vegetarian bära en skinnjacka av äkta läder? Är det någon skillnad på päls och läder? Många frågor kanske men hade varit väldigt interessant att få höra din åsikt! Puss och kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..