I love autumn

I helgen gjorde jag något som jag sällan gör, jag var nämligen ute i skogen och gick. Inte ensam dock, utan med familjen på pappas sida. Och vet ni vad som slog mig? Jag tror typ inte det finns något finare, speciellt inte såhär års. Mycket var fortfarande grönt, men mycket hade börjat bli gult/oranget/rött. Jag blev så himla imponerad! Vi var ute vid Drottningholm vilket inte är överdrivet långt bort hemifrån mig. I helgen är Oskar hemma, frågan är om jag ska dra med honom ut till slogs en dag. Det var så avslappnande att bara lunka runt lite, grilla en korv eller två, dricka lite kaffe (inte för att jag dricker kaffe, men ändå) och sen lunka tillbaka. Hösten är sååå vacker och skogen är faktiskt inte så pjåkig – det lärde jag mig i helgen!

c1000x870

 1. Hej Mathilda. Jag har en fråga om dig och Oskar. Jag har för mig att du har sagt att hans föräldrar är från Skåne? Bor dom där eller bor dom i Stockholm. 1. Om dom bor i Skåne, hur kom det sig då att Oskar hamnade i Stockholm, och besöker han aldrig dom? 2. Om dom bor i Stockholm, vill han inte spendera tid med dom också när han är hemma en helg.

  Kom bara och tänka på detta eftersom ni har så lite tid med varandra och då måste ta vara på den 100%, samtidigt som han också måste hinna träffa sin familj också, något du hinner under tiden du och Oskar inte kan ses. Förlåt för en så lång kommentar om en relativt liten fråga, haha. Kram!

 2. Haha blir lika glad varje gång någon uttrycker något positivt om hösten! Jag älskar hösten ungefär lika mycket som du älskar julen typ.
  Eller okej, det är väl i princip bara Oktober månad som jag älskar men ändå. November får räknas som en vintermånad haha!

  Finns ju ingen annan årstid då naturen och skogen är så fin som på hösten? Och vädret brukar ofta vara bra eller helt ok fram tills slutet av Oktober tycker jag. Det har inte hunnit bli supermörkt än och ofta brukar inte hela Oktober regna bort i alla fall haha. Och Halloween är ju en av de BÄSTA och ROLIGASTE högtiderna även om det är väldigt lamt i Sverige men det blir ju vad man gör det till. Jag är verkligen för att gå all in med pynt både i hemmet men också utklädnad osv och då blir det mycket roligare haha!

  Sedan är det ju höstlov för de som går i skolan. Och hösten är ju liksom förknippad med kvällar i sängen, ligga inne och se på serier/läsa böcker, tända massa ljus, dricka varm choklad, långa restaurang och biobesök osv osv. Och finns så mycket fina och bekväma kläder att ha på hösten. Stickat, sjalar, gosiga halsdukar, uggs!

  Finns ju SÅÅ mycket att uppskatta med hösten. Gäller bara att hitta allt fint i varje årstid – annars tycker jag att man kan flytta från Sverige om man till exempel ska gå runt och klaga och hata ena halvan av året.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..