Apartment tour – Matbord/sovrum

Jag fortsätter min apartment-tour med delen som kommer efter sovrummet, nämligen matbordsdelen. Det är även här som sovrummet sen kommer vara, då kommer vi separera köket och sovrummet med en vägg efter kyl & frys. Hyllan som står vid just vitvarorna har tyvärr blivit en blandad kompott-plats där vi lägger både den ena och det andra. Här står mitt Finest-pris, under står en muffinsplåt, i backarna ligger lite gamla fotoalbum, en extra mobilladdare och lite annat smått och gott. Inte bra, men när jag vet att saker och ting snart ska göras om så tappar jag lätt motivationen till att hålla i ordning. Den kommer i varje fall från IKEA och backarna/lådorna hittade jag på Åhléns!

img_2395
img_2396

Matbordet har jag visat tidigare här i bloggen, det kommer från Ikea. Stolarna köpte vi på Jysk och vi är hittills väldigt nöjda med dom, de var exakt i den stilen vi ville ha och var inte alltför dyra. Jag tror de kostade 500 kr/st, vilket sjukt nog är ett billigt styckpris på stolar. Mattan ni ser på golvet på den undre bilden är från H&M Home och ja… Det var väl allt tror jag! Här sitter vi och äter om kvällarna och snart är det här vi kommer lägga oss när det är dags att sova. 🙂

  1. Oj vad opersonligt du har! Jag trodde absolut du skulle ha en mer personlig inredning, trodde först ditt kök var en bild från ett kontor. Inga färger, inga kontraster och allt är ju bara kopior på orginaldesign. Det är liksom så mediokert, så pluttigt och så oerhört outsägligt triissst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..