Halloween bak I – Bloody Brain-cupcakes

Äntligen en ny bakvideo, och inte vilken som helst utan en Halloween-video! Den här gången bakar jag cupcakes som ser ut som hjärnhalvor, ganska äckligt men väldigt gott. Jag hoppas videon är tydlig och att så många av er som möjligt testar på att baka mina ”bloody brains”!

Och förresten, precis som någon av er uppmärksammat så glömmer jag visa vad jag gör med äggen i inlägget. Har verkligen haft ångest över att det ska hända mig nångång, att jag glömmer filma/berätta vad jag gör med nån ingrediens. Men man vispar i alla fall ner äggen, ett i taget, ner i den fluffiga smör- och sockersmeten. De blandas alltså i ganska tidigt i cupcake-smeten.

Lycka till med ert Halloween-bakande, recept nr 2 kommer imorgon!

  1. Hej! Vill börja med att säga att jag älskar att följa din blogg och snapchat. Jag undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om julklappstips, vad du önskar dig, hur du firar din jul iår och hur du firat, kommer du julpynta hemmet, och din syn på julen m.m. Ett helt julinlägg alltså med allt som handlar om julen! Kul med lite sånt nu närmare jul!

  2. Hejsan! Har följt dig länge och aldrig kommenterat, men ville bara säga hur mycket jag gillar din blogg!! Älskar att du nischar dig till bakning med och gör det till din grej, samt att du börjat vlogga! Det enda jag önskar är mer vardagsinlägg, typ ”följ min dag i 10 bilder” och ”dagens outfit” etc 🙂
    Kram på dig och ha en fin kväll!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..