Lite Key West med mig hem

c1000x442

För två somrar sedan var jag i USA med familjen på mammas sida, vi åkte runt lite men besökte bland annat Key West. Vi var faktiskt inte superimponerade av Key West, precis som t.ex. Santorini är det nog ett resemål som var mer ‘ wow’ för 10-15 år sedan innan så många började åka dit. Det var väldigt gulligt och såklart fint, men vi allihopa tyckte t.ex. Fort Lauderdale var ett roligare resemål.

Jag fick däremot med mig en väldigt trevlig souvenir hem, nämligen en hel del med fina, vita stenar. Det var tydligen förbjudet att ta med sig stenar från ön så jag kände mig nästan kriminell när jag smög omkring och letade i sanden, men jag kunde inte låta bli! Jag har inte fått användning för dom på ett bra sätt sen jag flyttade hemifrån, men sen hittade jag den här… vasen/karaffen/burken på H&M Home’s rea och såg direkt vad jag kunde ha i den!

img_2430
img_2434

Om man tittar riktigt noga på stenarna så ser man tydligt hur det bildats fossiler i dom, det tycker jag är så himla häftigt. Hur kan det ens bli så?! Naturen imponerar verkligen på mig. Dessutom är dom helt vita och fina, det känns nästan som att de är fabrikstillverkade på något sätt. Jag kommer nog ha den här i badrummet på något sätt, kanske på mitt sminkbord (om den får plats). Jag skulle gärna ha den nånstans där fler ser den, men det måste ju fortfarande passa in. Kanske i sovrummet…. Hmm.

img_2432

  1. Vad hände med omsorgen om djuren och naturen? Tänk om alla agerade lika själviskt som du, och tog med sig några stenar hem… De är väl fridlysta av en anledning?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..