Mer från livepodden

Inlägget skrivs i samarbete med The Meeting Room.
Bilderna är tagna av Herman Caroan.

281016-livepodd-hermancaroan-183051-0017
281016-livepodd-hermancaroan-184936-0078

Precis som när podden fyllde 1 år så hade vi denna tillställning på lokalen The Meeting Room, dom har väldigt vita och fräscha lokaler som enkelt går att fixa väldigt snyggt. Vi släppte först in allihopa till ett litet förmingel med dryck och tilltugg, då stod jag och Andrea inifrån ännu ett rum och spanade på alla som kom (Haha nejdå… Bara lite!). Här ägde alltså inte själva livepodden rum, utan det var mest ett sätt för oss att låta alla ta både något att dricka och något litet att äta innan vi släppte in dom till den stora lokalen.

281016-livepodd-hermancaroan-182450-0001
NJIE sponsrade med sin dryck Freeno, min favoritsmak är Mango/Orange!

281016-livepodd-hermancaroan-182552-0009
281016-livepodd-hermancaroan-182605-0011
281016-livepodd-hermancaroan-184108-0049

Tilltugget kom från tre superduktiga UF-företag! Jag och Andrea har ju själva haft UF-företag och vi vet att det kan vara knepigt att få till försäljningstillfällen, det är nämligen inte alls särskilt lätt/billigt att köpa monterplats på marknader, torg eller liknande. På det här sättet fick vi dit goda tilltugg och vi gynnade även de tre företagen, allt gick supersmidigt och jag tror säkert vi kommer använda oss av UF-företag igen för liknande event i framtiden.

Så tusen tack för hjälpen RAW Piece of Cake UF som bjöd på raw-bollar, Pomeo UF som bjöd på veganskt snacks och LillaLyxen UF som serverade tre olika sorters fudge. Vill ni komma i kontakt med något av dessa tre företag så är det bara att höra av er till mig så skickar jag kontaktuppgifter!

281016-livepodd-hermancaroan-185549-0093
Såhär såg alltså sen den stora lokalen ut! Vi valde att ljussätta den i lite lila ljus och hade sen svarta & guldiga ballonger. Vi hade förberett en Powerpoint till podden som syntes på de två stora skärmarna. 

281016-livepodd-hermancaroan-192719-0193
Ni verkade lyckligtvis tycka podden var rolig, trots att den blev lite längre än vanligt!

281016-livepodd-hermancaroan-203904-0313-1

Sen avslutade vi kvällen med bilder och kramar i samma lite mindre rum dit alla blev insläppta först. Jag var helt utmattad när alla ni fina lyssnare hade gått därifrån, jag och Andrea sjönk ihop på marken med en gång. Men jag hade verkligen en så sjukt rolig och givande kväll, jag vill bara livepodda igen, igen och igen! Tillsammans samlade vi in ganska exakt 12 500 kr till Rosa Bandet, vilket gör mig sjukt stolt och väldigt glad. Och återigen vill jag bara säga tack för att ni fortfarande lyssnar, jag är oerhört tacksam för att ni låter oss hålla på med det här som vi verkligen älskar. TACK!

PS. VECKANS PODD BLIR EN DAG SEN OCH KOMMER UPP IMORGON ISTÄLLET! Vi berättar mer om varför imorgon såklart, förlåt för detta så hörs vi imorgon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..