Mössa & halsduk

 

img_2678
img_2682
img_2684

Det här hade jag på mig sista dagen i London när vi var och brunchade, samt var på Madame Tussauds. Flera av er berömde roligt nog min mössa och matchande halsduk och undrar vart de kom ifrån, så jag tänkte helt enkelt att jag kan svara på det i ett inlägg istället. De kommer från Åhléns och är köpta för inte alls längesen, de finns säkert kvar i butiker. Det var ett väldigt spontant köp men grönt kändes helt rätt och jag är riktigt nöjd med både mössan och halsduken! Jag kommer inte exakt ihåg vad respektive plagg kostade, men jag har svart att tro att totalsumman blev mer än 300 kr.

Annars då? Jag är i skrivande stund i Örebro med byrån och det BMW-projekt jag håller på med nu. Det har sin charm att vara ute på vägarna såhär; lugn och ro på kvällarna och god frukost. MEN… Det är liksom väldigt snöigt och väldigt kallt ute nu. Och ni vet att jag älskar snön och jag stör mig inte på den egentligen, men står man ute 8 timmar i sträck så blir det riktigt kallt till slut. Och när man väl kommer in i värmen igen så blir man så himla trött, liksom dåsig. Men det är bara att härda ut!

  1. Hej! Vad roligt att du är i Örebro, bor nämligen här! Kan man stöta på dig på gatan, eller vart håller du hus? Många kramar, och tack för en jättebra blogg, youtubekanal och podd!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..