Just ordered!

Inlägget innehåller adlinks. 

c1000x628

Igår på väg hem från en bilhall så satt jag och kollade lite på Nelly.com. Jag har varken planer för min 20-årsdag eller nyår, men är ganska säker på att jag kommer vara uppklädd på båda tillfällena. Jag är också ganska säker på att jag inte kommer hitta något i min garderob just nu jag vill ha på mig, så brukar det ju ofta vara även fast man egentligen har mycket fint.

I alla fall – jag fann den här! Inom bara några minuter hade jag beställt hem den, vilket är ganska olikt mig. Jag är i och för sig ganska spontan när det kommer till klädesinköp, men inte när det kommer till internetshopping. Har jag ett plagg framför mig i en butik kan jag ofta se ungefär hur det skulle sitta på mig, prövar därför sällan kläder innan jag köper dom (prövar ju däremot hemma såklart). Men på internet har jag det ju inte framför mig, jag kan bara se hur det sitter på en 1,75 m lång modell haha. Men jag tyckte verkligen den har byxdressen var riktigt snygg, så jag köpte hem den i två storlekar för att hitta den som passar mig bäst. Den kommer som sagt från Nelly.com och kostar 399:-, det tycker jag är ett riktigt bra pris eftersom man får en hel outfit egentligen!

Vill ni också kolla in den här byxdressen? Ni hittar den HÄR!

  1. Sjukt snygg!! Jag fyller också 20 snart, nämligen i januari. Funderar på att ha middag hemma med mina närmsta vänner på min födelsedag för att sedan boka lokal och ha fest där tillsammans med en vän. Frågan är bara hur man ska styra upp det.. Har du tips på teman osv?:) vore tacksam för svar!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..