Årets julklappar

Ni som såg mina London-vloggar (ni andra, kolla in dom HÄR) såg att jag dag 3 visade upp inslagningspapper jag köpt och tänkt ha till mina julklappar i år. För jag har i flera, flera år nu haft som liten tradition att se till att alla julklappar från mig ser likadana ut. Pappret är likadant på alla presenter, snöret är detsamma, rimkorten är likadana etc. I år så kommer det bli glittrigt! Men ärligt talat, kan ni tänka era något lyxigare än ett helt glittrigt presentpapper i guld med ett blodrött sidenband på? Enkelt, men väldigt fint. Ser verkligen fram emot att fota hela min hög med julklappar innan jag åker och firar jul med min familj, det kommer se sååå fint ut. Det är förresten en väldigt rolig grej att ha ett tema på sina julklappar, det är kul att det syns vilka som kommer från en själv. Så testa det!

img_2731
img_2733

LOADING..