Julklappsguide – 100 kr

Inlägget innehåller adlinks. 

skarmavbild-2016-11-28-kl-14-21-13

Här kommer alltså första delen i min julklappsguide och först ut är julklappar runt hundringen! Vissa av sakerna i det här collaget ligger strax över (inte mer än 20 kronor dock) och vissa ligger under. Jag har försökt mixa sakerna lite så att man förhoppningsvis kan hitta något till mamma, pappa, syrran, partnern, kompisen eller någon annan. Det var svårt att hitta saker som inte känns fjuttigt att ge bort, men som ändå inte kostar mer än 100 kr, men jag tycker verkligen att alla presenterna här under är bra julklappar som skulle göra många glada!

c1000x781

1. Boken ”Barmästarens Manual”, Åhléns  – HÄR
2. Paletten ”The Blushed Nudes”, Nelly.com – HÄR
3. Termometer till vinflaskor, Åhléns  – HÄR
4. Vit klänning, Nelly.com – HÄR
5. Mörkblå klänning, Nelly.com – HÄR
6. After Shave-balsam, Eleven.se – HÄR 
7. Doftljus 18h, Rum21.se – HÄR
8. 2 x blomkruka, Ellos.se – HÄR

Hoppas ni gillade det första inlägget i julklappsguiden, imorgon kommer nästa del upp och då är det julklappar runt 300 kr som står i fokus! 🙂 

    1. Hejhej! Man får inte testa på djur i Sverige, Maybelline-produkter du köper i Sverige är alltså inte testade på djur. Precis som de flesta anda märkena så testar dock dom säkert på djur i något annat land, tyvärr. Det finns däremot väldigt många som inte är insatta i frågan eller som inte har råd att köpa smink från icke-djurtestade märken och för dom är ju det här ändå en bra julklapp till någon!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..