Lite adventsmys

  

img_2900
img_2901
img_2903

Igårkväll så var ju jag som sagt på HEAT på Sats och efter det åkte jag hem för att äta middag. Jag har varit jättesugen på ris de senaste dagarna, jag har ingen aning om varför. Men därför beslutade jag mig för att laga ris (närmare bestämt vildris) med en vegoschnitzel och sallad till middag. Jag vet inte exakt vad vildris innehåller förutom vanliga riskorn, men 1/4 av alla kornen är i varje fall svarta/mörka. Älskar det! Toppade salladen med lite krämig balsamico och riset med Curry-dressing från Erik Lallerstedts märke. En typisk vardagsmiddag som ändå var väldigt god.

Eftersom det var första advent i helgen så tände jag även vårt första ljus i adventsljustaken. Kan visa bättre bilder på den i ett eget inlägg om det skulle vara av intresse, det är nämligen ingen färdig ljustake utan jag och Oskar plockade ihop en egen ifrån saker på Åhléns. 🙂

  1. Hej! Tänkte slänga iväg ett tips på ny lättlagad vegomat! City gross har lanserat ett eget vegetariskt märke som heter vegott, för en rimlig peng. Mina favoriter är tomat och basilikabollar, samt crispy beanburger. De har haft ett superbra erbjudande eftersom det är nytt där varje förpackning och 200-300 gram kostar 20kr, testa!:) det lät verkligen som reklam, men det är bara ett personligt tips:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..