Dinnerdate & tacopaj

 

img_2904
img_2908

Hej på er! Jag nyligen ätit en snabb lunch efter att på förmiddagen varit på ett seminarium hos Reklamombudsmannen. Det är alltså dom som har hand om anmälningarna som kommer in vad gäller smygreklam, otillåten reklam, reklamidentifiering etc, något som såklart är viktigt för mig att ha koll på. Det var så himla intressant och jag lärde mig väldigt mycket om saker jag ärligt talat trodde att jag hade koll på. Ska göra om och göra rätt här i bloggen från och med nu!

Hur som haver, bilderna här ovan är ifrån middagen igår som jag och Frida lagade efter att ha tränat. Receptet hittade jag hos Andrea som i sin tur hittat det på Jennys Matblogg, så det tänker jag inte ta cred för. Jag gjorde pajen på quornfärs och det funkade mycket, mycket bra. Paj är dessutom en så himla bra matlåderätt som man enkelt kan göra mycket av. Nu ska jag redigera ännu en julvideo innan jag förmodligen pallrar mig iväg till Sats! Hoppas ni har en bra onsdag hittills och njuter av vädret, i Stockholm är det soligt och fint idag. 🙂 KRAM

  1. Hej! Såg dig och Andrea på Lovisa Barkmans snapchat idag. Du hade en otroligt fin blus/tröja/topp på dig och jag undrar vart ifrån den kommer? Den var vit och över var det typ en stickad tröja och sedan under en vit skjorta ungefär.. såå fin och hade velat ha en lika! kram på dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..