2a december

c1000x928

Idag är det ju den 2a december och det slog mig att jag missat en väldigt stor milstolpe såhär kring julen; 1a december såklart! För visst är väl ändå det en milstolpe? Jag vet att många butiker har som regel att inte börja spela julmusik förrän just då, hela stan börjar julpyntas och överallt hör man människor nynna ”It’s most wonderful time of the year…”. Igår spelade jag och Andrea in en jättemysig video som kändes riktigt julig, det ska bli så kul att få visa er. Idag fortsätter vi i samma tema innan vi tar helg.

Har en ganska julig helg framför mig också, ska nämligen på mitt första julbord! Ska bli intressant att se vad det kan innebära för mig som vego… Hoppas ni njuter av den här fredagen och att det äntligen är december!

  1. Vad roligt! Jag ska också på mitt första julbord som vego :-)) jag ska till Långbro värdshus, vilket ska du till? Kan inte du skriva om det sen om det var bra, så jag har alternativ till nästa års julbord, hehe. Livet är lite jobbigt ibland som vego när man egentligen älskar kött

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..