3 snabba treats – Mathilda & Andrea’s julkalender

 

Idag är det den 8e december och det betyder såklart den 8e luckan i vår julkalender! Den här luckan är jag ensam och visar er tre perfekta julgodis till julafton eller adventsmys. Jag kommer inte göra så mycket julbak här i bloggen eftersom vi håller på med julkalendern, men förhoppningsvis hittar ni lite inspiration här. Jag kan även hinta om att videon som kommer upp imorgon på Andrea’s kanal också är bakrelaterad! 🙂

Jag lägger upp så gott som varje lucka här i bloggen, men visst prenumererar ni på våra kanaler? Ni hittar min kanal HÄR och Andrea’s kanal HÄR! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..