Från Andrea

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FÖR GINA TRICOT.

När jag fyllde 20 år så fick jag inte bara ett jättefint tal av Andrea, utan även flera presenter. Hon bjöd mig både på spa & brunch, men sen fick jag också flera mindre saker och den jag blev gladast över var nog denna. Sååå länge har jag försökt få tag på den här, men den är alltid slut online och i dom Gina Tricot-butiker som jag letat i (förståeligt eftersom den är DÖ-snygg). Gick omkring i den hela kvällen även långt innan vi åkt in till stan, blev så glad haha! En lyckad present med andra ord – Tack Andrejjis <3

Länk till väskanHÄR

Även nu är den här väskan slutsåld online på Gina Tricot och av nån anledning så kan jag inte ens klicka på den på hemsidan. Den finns i varje fall inne i den här gråa färgen, den är också supersnygg men jag är ju – som ni säkert vet numera – väldigt svag för vinrött och guldigt. Har man mer silvriga detaljer är ju även väskan ovan perfekt för både mörka och ljusa outfits!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..