Nyåret 2016

Idag är det den 29e december vilket betyder att det i övermorgon är självaste nyårsafton! Ska ni göra något kul? Jag och Oskar ska på middag hos Andrea och Anton, vi ska äta trerätters, dricka drinkar, bli lulliga och bara ha det roligt. Förra året var jag väldigt taggad på nyår och var helt säker på att det skulle bli kul, men trots en väldigt bra middag så förstördes kvällen en del av en spårad hemmafest, lite bråk i sällskapet jag var med och en jobbig hemresa (eller ja, hemGÅNG haha). Så blir det ibland och självklart ältar jag inte det idag, men vad vi alla sa förra året var ”Varför stannade vi inte bara hemma efter middagen? Vi hade det ju så trevligt!” och det ska vi testa på i år. 😉

Förhoppningsvis vaknar jag upp den 1a januari och inte bara känner mig nöjd med kvällen innan, utan även peppad på det nya året. Jag känner mig faktiskt klar med 2016 nu, jag vet vad jag vill förbättra till 2017 och jag ser fram emot nystarten!

  1. Hej Mathilda, jag lyssnar på din och Andreas podd. Jag hittade inte er mail så jag väljer att nå till er här. I er senaste podd säger ni att någon sa att ni inte kan jämnföra er med journalister och att ni ljuger om ert yrke. Jag förstår verkligen inte vad personen syftade på eftersom att de finns flera olika sorters journalister och bloggare tycker jag är en kategori inom journalistik. Eftersom att ni skriver och ni ger tips. I hur många modetidningar finns de inte tips och trix? Baktips osv. Hoppas ni förstår vad jag menar och istället för att ni ska ljuga så kan ni säga att ni är journalister eller bara säga att ni är bloggare och att om folk dömer er. Älskar er båda sjukt mycket och ni ger mig insperation. Hoppas du ser detta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..