Q/A – Har Oskar flyttat hem?

Q: Jag kanske inte har hängt med riktigt… men har Oskar flyttat hem igen? Eller är han bara hemma under sitt jullov?
KRAM!

A: Gud, jag har tydligen glömt helt att informera er! Jag vet att jag gått igenom saken ordentligt i podden och därför har jag antagligen tagit för givet att den nyheten nått alla. Så behöver det ju såklart inte vara och därför meddelar jag nu den glada nyheten att Oskar har flyttat hem igen! Inte bara över jullovet, utan tillsvidare/föralltid/hur man nu kan uttrycka det. Han kommer inte fortsätta plugga i Jönköping till våren helt enkelt, då förstår ni nog hur jag menar.

Han har kommit in på en utbildning här i Stockholm som vi båda tror kommer passa honom superbra, han har kommit in på den en gång tidigare men valde då Jönköping framför den utbildningen. Varför Oskar väljer att flytta hem spelar egentligen ingen roll och det var faktiskt inget särskilt där han ogillade. Han hittade superbra vänner och trivdes med vardagen vad gäller studentlivet, men han var kanske inte 100%-igt nöjd med kvaliteten på själva utbildningen. Eller såhär; den var inte riktigt som han tänkt sig.

Jag har valt att inte nämna det här förrän allting stod klart och flytten i princip var påbörjad. Jag förstår att det här var lite spontant för er men jag ville helt enkelt inte ”outa” Oskars eventuella flytt innan han själv gjort det. Men det känns såklart helt sjukt bra att vara sambos igen, nu måste jag bara göra rum för Oskars alla saker igen… 😉

LOADING..