Receptböcker från Lagerhaus

När jag ska leta upp nåt gott recept så är det sällan jag gräver fram nån fysisk kokbok (har inte ens särskilt många), utan jag letar online. Ibland hittar man recept som man inte blir superförtjust i, ibland så hittar man verkligen den perfekta potatisgratängen eller den bästa brunsåsen man nånsin gjort. Dom recepten är det ju kul att spara på något sätt, tycker inte ni också det?

Jag funderar därför på att införskaffa nån form av bok eller pärm där jag kan förvara mina bästa recept, gärna en för matlagning och en för bakning. Känner mig helt ångestfylld när jag tänker på alla recept just inom bakningen som jag slarvat bort. Man minns hur man fick till perfekta tårtbottnar till just ‘den där’ tårtan, men man har ingen aning om hur man gjorde den eller vart man hittade receptet… Det är illa.


1an – HÄR // 2an – HÄR // 3an – HÄR // 4an – HÄR

Här ovan är en samling på just receptböcker- och pärmar som jag hittade på Lagerhaus’s hemsida, dom brukar ju vara bra på såna grejer. Antingen kan man skriva ner sina recept i en vanlig bok, man kan förvara dom i en pärm eller varför inte i en låda? Då hittade jag matchande receptkort som man kan skriva ner recepten på och sen lägga ner i lådan.
Smart lösning för den slarvige!

  1. Hejsan fina Mathilda!
    Om några dagar ska jag och en kompis bjuda på middag. Vi hade tänkt att bjuda på svampkroketterna till förrätt som du pratade om i podden. Skulle du kunna länka receptet och ifall det räcker med en sats till 7 personer eller hur många du serverade. Haha lång fråga… Tack på förhand!❤️

  2. Hej Mathilda! Tack för en bra blogg, podd & youtube kanal! Jag har en fråga till dig som skulle vara kul om du kunde ta upp här i bloggen!
    Jag undrar nämligen hur det ser ut på ”plugg fronten”? När planerar du att plugga vidare? Vart? Vilken/vilka utbildningar intresserar dig? Vad är ditt drömjobb om 15år? 🙂

  3. Lagerhaus hade en suuuuperfin i turkosblå med guldfolierad text förut som jag ville köpa men ansåg att jag inte hade något att skriva i den så jag köpte den aldrig. Men nu har jag typ 5 recept jag vill skriva ner och spara i en pärm 🙁 Tycker inte alls dem som finns nu är lika fina. Så jag fortsätter spana haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..