Trendigt

DET HÄR INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN NELLY.COM & NA-KD.COM

Jag är inte superduktig på hela modevärlden och jag är heller inte superduperintresserad. Men jag har ändå hyffsat koll på vad jag tycker om – och inte, sen sociala medier blev en del av allas vardagar är det ju dessutom betydligt lättare att följa trender. Så jag tänkte dela med mig utav några trender som jag definitivt har hakat på!1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR // 4anHÄR // 5anHÄR // 6anHÄR

Jag ÄLSKAR chokers! Jag har flest svarta, men även någon enstaka glittrig och en vinröd. Jag tycker dom är fina till alla överdelar som inte är polotröjor och jag bär det gärna både till vardags eller fest. Alla chokers i det här collaget kommer från Nelly eller NA-KD och blir dina för en billig peng, det mest prisvärda alternativet är helt klart 3-packet som är längst upp till vänster. Där får man dessutom med dom mest väsentliga modellerna om man frågar mig!1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR

Over knee-boots har jag skrivit om flera gånger här i bloggen, jag tycker det kan piffa till vilken outfit som helst och jag känner mig alltid fin i det. Jag har totalt två par stövlar i den här modellen, både är svarta men bara ett par har klackar. Jag såg stövlarna på Moa Mattsons Instagram för några dagar sen och dom såg SÅ snygga ut i verkligheten. Dom var superfina att matcha till helsvart!


1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR // 4anHÄR // 5anHÄR // 6anHÄR

Slutligen har vi alla tröjor med vida ärmar som finns i butiker nu, jag älskar den trenden! Allra helst en tröja som är lite kortare i midjan som man sen matchar till ett par byxor som är höga i midjan. Det är flera tröjor jag har hemma som jag verkligen gillar, men som bara önskar hade vida ärmar. 🙁 Varför gör man inte bara alla tröjor så, haha? 😉

Jag hoppas ni gillade den här typen av inlägg, jag vet att flera av er efterfrågar mer mode-relaterade inlägg och jag gör vad jag kan! Kram på er, hoppas ni har en jättebra lördag. <3

  1. Hej Mathilda!
    Först och främst måste jag bara få säga att jag tycker din blogg är så himla mysig! Jag har lite liknande stil som dig och funderar ofta på skor nu inför våren/sommaren när bootsen och stövlarna inte längre fungerar. Du känns inte som en typisk ”sneakers – människa” utan verkar ha en stil som är lite mer uppklädd. Hur tänker du?
    Tacksam för svar, kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..