Kär i en låt

Om man kan vara kär i en låt så är jag definitivt det just nu! Jag pratar såklart om ”Castle On The Hill” med Ed Sheeran och jag vill typ att den här ska vara soundtracket till mitt liv, haha. Inte egentligen för jag känner igen mig så mycket i texten eller för att jag vanligtvis gillar Ed Sheeran så mycket, men bara för att den här låten får mig på så sjukt bra humör. Jag vet att jag fullkomligt kommer förstöra den för jag lyssnar verkligen på den väldigt mycket i nuläget, men som det ser ut nu har jag ännu inte tröttnat på den i alla fall.

Låtar som jag tidigare blivit lika extas över är ”Olly Murs – Up” och ”The Royal Concept – On our way”. Även med dom så handlade det mer om hur låtarna fick mig att känna och inte så mycket om vilken artist som sjöng eller vad låten egentligen handlade om. Även fast båda dom låtarna är några år gamla så lyssnar jag fortfarande på dom regelbundet utan att tröttna, har ni några såna låtar? 🙂

PS. Har hört att Ed har fått en del konstiga kommentarer på Twitter i stil med ”Varför är du så glad helt plötsligt?!?!” som att det vore det mest opassande som hänt. Haha! Stackars Ed!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..