Thinking about the bedroom

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN ÅHLENS.SE.

Hur trötta är inte ni på att höra om vårt sovrum? Haha! Och jag har bara börjat.. 😉 Men det finns liksom inte så mycket att fota till bloggen eller göra här hemma just nu, det är så himla dammigt och skitigt och stökigt. Så det blir helt enkelt mycket sovrumsrelaterade inlägg just nu. Jag har ju nämnt tidigare att vi har börjat hitta den stil vi vill ha i sovrummet, så jag tänkte visa er hur vi hade tänkt. Jag vill att det ska vara en mjuk känsla i sovrummet som helhet, färgerna kommer vara grått och duvblått med inslag av vitt och guld.


1anHÄR // 2anHÄR // 3anHÄR // 4anHÄR // 5anHÄR // 6anHÄR // 7anHÄR // 8anHÄR

Hade inte tackat nej till något av det här i sovrummet! Hur jag hade tänkt få plats med sidobänken (nr 8) eller ljushållarna (nr 5) – det vet jag inte, men det hade varit väldigt fint!

  1. Hej! Jag har p-piller just nu men funderar på att sätta in en spiral. Hur fungerar det för dig nu när du har haft din ett tag? Vad har du fått för biverkningar? ha en jättebra dag! Du är en så fin människa och älskar din och Andreas podd!
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..