Planlösning – Före/efter

För någon vecka sen så lovade jag er att jag skulle visa tydligare hur vi gjort om i lägenheten, det är egentligen inte så mycket som ändrats men jag har haft svårt att förklara det i ord bara. Så jag letade upp min pärm jag fick i samband med att jag köpte lägenheten, på bild nr 1 ser ni hur det såg ut när jag köpte den. Väldigt stor skillnad från nu om ni frågar mig, kan ju tillägga att jag INTE saknar dom rödbruna fönsterkarmarna!! Målade dom vita förra sommaren och det är nog bland det bästa jag gjort. Men så såg i alla fall lägenheten ut rent layout-mässigt tills vi gjorde om, det enda som delade av ”rummet” var en liten mellanvägg på 120 cm där man lämpligast hade TV:en.

Sen tog jag mig även tiden att rita upp lägenhetens planlösning på papper, på vänstra bilden ser ni hur det såg ut från början och på högra bilden ser ni hur vi har det nu. Det som ändrats är alltså placeringen av sängen och matbordet, dom har bytt plats. Det som förut var sovalkoven har nu blivit en mini-matsal, och där matbordet stod förut så har vi satt upp väggar och byggt ett sovrum. Om ni undrar vad det är för svart fyrkant framför den f.d. alkoven så är det en bärande pelare som går genom hela huset, den skärmar faktiskt av på ett ganska bra sätt och är inte så ”i vägen” som den ser ut att vara. 🙂

Jag hoppas ni får en bättre inblick av det hela nu!

  1. Fin lägenhet! Ser att ni har en klädkammare, andvänds den som en inredd WIC eller är det mest ett rum där ni slänger in all skit? Om ni har den som WIC skulle det vara superkul att få se bilder hur ni inrett osv! Bra blogg Mathilda.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..