Lampor fr Ellos.se

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN ELLOS.SE.

1an // 2an // 3an // 4an

Just nu sitter jag & Oskar och funderar på lösningar för belysning i vårt lilla matrum, vi ska nämligen ha en slags takfäst hylla ovanför matbordet och därför försvinner möjligheten till taklampa. Vi har heller inte dragit el så att vi kan ha en taklampa. Vi har däremot två el-uttag i den f.d. alkoven och vi får därför jobba med vägg- och bordslampor. Men även det är svårt, det känns som att vi kollat in varenda företag som säljer lampor utan framgång. Men sen gick jag in på Ellos av helt andra anledningar och såg att dom hade en kategori som hette ”belysning”. Där hittade jag inte bara väldigt mycket lampor, utan flera väldigt smarta sådana.

Både 1:an och 2:an i det här collaget tycker jag är superfina, tänker framförallt att det kan vara riktigt snyggt med flera av nr 2 som hänger i olika höjdnivåer. Då får man fästa krokar i väggen på olika höjd och sen knyta lampans sladd runt dom! Tror det skulle kunna bli hur bra som helst! Frågan är bara hur mycket ljus det skulle ge… Hmm. Får fundera vidare!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..