Follow me!

Ett av mina nyårslöften för i år var att bli bättre på att uppdatera Instagram – och det har jag banne mig blivit! Jag uppdaterar betydligt bättre än vad jag gjorde förra året, så jag vill ju såklart att så många som möjligt av er går in och följer mig. 🙂 Precis som här i bloggen så är det blandad kompott som gäller, det är lite av varje och förhoppningsvis något för alla. Så om ni inte redan följer mig så finns jag under @mathildalundqvists!

Och idag är det ju dessutom tisdag och jag vill passa på att pusha för veckans poddavsnitt, det går i filosofins tecken och handlar om rymden, livet efter döden och andra svåra ämnen. Jag får inte ångest av att tänka på saker som dessa, men jag får – precis som alla andra – inte kläm på det. Det är så konstigt att vi alla är ovetandes! Ni lyssnar som vanligt i Podcaster-appen eller i iTunes.

  1. alltid gillat er podd, men nu börjar de bli för fjantigt och flamsigt. Så riktiga
    På bloggarna och videor osv men mest flams och för mkt onödigt prat i veckans Avsnitt. Hoppas ni bättrar er och kan ta lite kritik, annars brukar de va super men ni har vuxit sem ni började med
    podden och den borde växa med. Klipp bort när ni skriker och prata i mun på varandra 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..