Somrig sallad!

Idag spenderade jag flera timmar på gymmet tillsammans med Frida, först tränade vi ben & rumpa i ca 1,5 timmar och sen avslutade vi med ett pass Hot Mojo. Det är ett yoga-pass som hålls i varm sal med väldigt hög luftfuktighet, man svettas därför väldigt, väldigt mycket. Det är ju dock jobbigt på ett annat sätt än ett ”vanligt” träningspass och yogan gick vi på för att mjuka upp oss och stretcha ut våra muskler. Det var väldigt skönt! När jag kom hem kände jag för att äta något lite lättare, så jag köpte med mig jordgubbar hem och gjorde en halloumisallad. Den vart verkligen perfekt! Jag hade i ruccola, lite kruksallad, skivade jordgubbar, lite cocktailtomater lök och oliver. Sen skar jag osten i mindre bitar och stekte.

Att ha i frukt eller bär i sallader är ju inget revolutionerande längre, men ni som inte testat det ännu borde verkligen det. Framförallt till halloumi så bryter det av det salta med lite sötma och det blir både somrigt och gott! Vad äter ni helst när ni kommit hem från gymmet?

  1. Tips på nice somrig sallad: couscous, sojabönor som du tinat i typ ett durkslag med varmt vatten, salladsblad (typ bladspenat/ruccola) avocado, jordgubbar och fetaost! Toppa allt med balsamico och kanske lite solroskärnor. MUMS

    puss!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..