Svar på frågestund DEL I

 

Wihoo, här kommer uppdatering på Youtube! 🙂 Jag passade på att spela in ett klipp där jag svarar på några av frågorna jag fått på frågestunden, resten kommer komma i skriftligt form. Jag lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera min Youtube, jag predikar ju planering dag ut och dag in, det är samma sak här. Jag behöver bara planera och effektivisera mig lite mer! Jag hoppas ni gillar den här videon – ha världens bästa lördag. <3

 1. Hej Mathilda! Jag lyssnade nyss på ett gammalt avsnitt från din och Anderas podd. Avsnittet hette ”att göra slut”. Ni pratade där om att du hade gjort slut med din kille för att känslorna hade svalnat, jag är i lite samma situation just nu.. Men hur gjorde du, gjorde ni slut på en gång eller kämpade ni en stund innan, tog paus eller linkande? Jag vill verkligen inte avsluta ett så långt förhållande (3 år), men vet inte heller om han verkligen är rätt för mig, trots att han är perfekt på alla sätt och vis. Förstår att det här kanske inte är så roligt att skriva om nu när du har kille, men jag har verkligen hur mycket ångest som helst och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Tack för svar

 2. Jättebra video!
  Du känns så himla lugn och säker framför kameran, vilket gör mycket och det fångar upp ens intresse.
  Hoppas din dag blir bra, kram

 3. Jag vet inte hur det är på Stockholms universitet men på många andra universitet kan man precis som du beskriver skapa sin egen utbildning med olika kurser, men att man får en examen i det ämne man läser kandidatkursen i. Dvs om du läst 90p MVK och 90p av ex. historia så får du en examen i MVK med inriktning historia. Så kolla det, för du borde kunna få en universitetsexamen trots att du plockar ihop programmet själv även i Stockholm 🙂

 4. Hej Mathilda !!
  Jag såg din sjukt snygga ” grej” du hängt över ditt matbord på snapchat och jag ärligt talat dog !! Det var verkligen det snyggaste jag sätt ! Snälla kan inte du visa upp bilder här på bloggen och berätta vart du köpt det nånstans ??

 5. Hallå! Vill bara skriva under på det Jo säger. Jag går på SU och bygger ihop med egna utbildning genom att läsa fristående kurser. Jag kommer att ta examen nu till sommaren och jag skriver C-uppsatsen nu. Har läst 90poäng i ett och samma ämne (steg I, II, III)och 60 poäng i ett annat ämne och 30 poäng i tredje vilket sammantaget genererar en universitetsexamen. Prata med din studievägledare, jag visste inte heller från början att man kunde göra på detta sätt 🙂 Lycka till!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..