Avsnitt 151. Vad är en bikinikropp?

Veckans tisdag bjuder som vanligt på ännu ett avsnitt av vår älskade poddis, den här veckan pratar vi om det svåra ämnet ideal och kropphets. Vi alla påverkas och många av oss påverkar andra utan att ens veta om det. Det är inte alldeles lätt att prata om det här och vi hoppas att vi inte trampat någon på tårna. I slutändan så är det allra viktigaste att vi alla ska vara glada och må bra och både jag & Andrea tycker att vi borde hjälpas åt för att nå dit.

Ni lyssnar som vanligt på avsnittet i Podcaster-appen eller i iTunes! Kram på er!

  1. Er podd är så bra! Jag undrar om du fått ont i magen av sojafärs? Åt det igår och är helt utslagen idag, min mage mår absolut inte bra 🙁 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..