Helgens planer

Äntligen fredag! Vad har ni gjort idag? Jag har förberett lite inför ikväll, städat och fixat inför Oskars födelsedag. Här kommer mina planer för helgen lite mer steg-för-steg!

FREDAG: Jag ska träna med Frida mellan 15.00-17.00, vi ska först köra ett benpass och sen ska vi på ett stretching-pass i Sats’s varma sal. Förra veckan avslutade vi med yoga, men jag tror nästan att det här passet kommer bli ännu bättre. Sen följer hon med till mig, duschar här och vid 19.00-tiden kommer Sonja och Emelie. Det är bara Frida som varit här sen vi gjorde om hemma och det ska bli kul att bara äta en god middag och umgås. Och visa lägenheten såklart!

LÖRDAG: Jag och Oskar måste upp ganska tidigt, för lördag är nämligen hans dag! Han fyller inte år förrän på söndagen, men på lördagen kommer några av hans kompisar över klockan ett. Vi ska äta tårta, dricka lite drinkar och sen röra oss in mot stan. Vi ska ha en femkamp på Tolv Stockholm följt av middag, följt av utgång. Det kommer bli en lång dag, men förhoppningsvis en lyckad sådan.

SÖNDAG: Oskar fyller 23 år!! Och Andrea kommer hem!! Den sistnämnda ska jag däremot träffa först på måndag, på söndag ska jag och Oskar ta det lugnt på dagen och han ska få lite presenter. På kvällen tror jag att vi ska äta middag med hans familj. Jag har sett fram emot den här helgen länge och jag hoppas verkligen att den blir så bra som jag hoppats! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..