Pink & black

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN NET-A-PORTER & CUBUS.
Jacka: Cubus – HÄR // Spetstopp: H&M // Byxor: Zara // Väska: Stella Mccartney – HÄR

Jag älskar att det börjar bli vår och precis som jag nämnt tidigare så förknippar jag vårigare väder med rosa kläder! Igår gick jag all in på det temat och matchade både rosa jacka och byxor till svarta skor & min älskade Stellis. Jag bär sällan färgglada kläder, men jag trivdes i det!

Sen jag har fått frågor kring min rosa bomberjacka och blivit ombedd att visa er den – och såhär ser den alltså ut! Den är laxrosa i färgen, men lite mörkare. Jag gillar den verkligen supermycket! Det finns en länk längre upp i inlägget, men missade ni den så hittar ni alltså jackan HÄR, den är från Cubus och just nu är den dessutom nedsatt 100 kr. 🙂

  1. Hej! Jag menar verkligen inget illa, men jag undrar om du är medveten om att länken på din instagram länkar till ett inlägg om ditt nya matrum och inte hela bloggen. Du kanske redan vet om detta, men jag tänkte bara att det kanske är lättare för läsaren med en länk direkt till bloggens första sida. Älskar er podd! Kram

  2. Hej Mathilda! Jag skickade just iväg ett mail till din och Andreas poddmail, med ämnet ”Pojkvännens vänner”. Jag är väldigt frustrerad just nu och kände att jag behövde lufta av mig och skulle bara behöva lite hjälp.. Bara nån som ger mig ett råd hur jag kan tänka/agera. Det vore därför spännande om ni pratade om något liknande i er podd, det är ju så att man får både sin partners familj och vänner på köpet när man blir ihop och vore intressant att se hur ni har det i era relationer…

    Kram

  3. Väskan är så otroligt snygg! Vet du om det finns look a like till ett billigare pris. Tyckte du gjorde HELT RÄTT i att unna dig väskan! Kram!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..