Dagens planer

Ungefär såhär skulle jag säga att min dag kommer se ut, dock är ju bilderna tagna från Pinterest och inte av mig. När det här inlägget kommer upp har jag nog ganska nyligen avslutat ett träningspass med Andrea, vi sågs redan vid 8 imorse för att hinna. Klockan 10.30 hade vi tänkt spela in nästa veckans poddavsnitt, följt av en lunch på Reload i stan. Efter lunchen rör vi oss mot nåt café eller annat ställe där vi kan sitta och förbereda avsnitten till poddserien, det är en hel del research som måste göras för att kunna ställa rätt frågor till gästerna. Jag vet inte exakt hur länge vi blir sittandes – så länge det behövs helt enkelt!

Det var min onsdag det! Jag hoppas ni också får en produktiv dag utan stress. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..