Veckans planer


MÅNDAG:
 Igår tränade jag tillsammans med Frida och var i stan med Andrea! Efter ett misslyckat lunchförsök på hälsorestaurangen Green Smile landade vi på Primo Ciao Ciao helt panik-hungriga. Vi filade även lite på avsnitten till podd-serien! Under kvällen åt jag och Oskar årets första middag uppe på takterassen i solen, det var lite blåsigt i och med att den ligger på 16e våningen, men det var samtidigt otroligt mysigt. Ett riktigt vårtecken!

TISDAG: På schemat idag står BH-jakt, föreläsning i skolan och jobb! I eftermiddag ska jag även på ett stretching-pass på gymmet, jag har blivit superduktig på det här med att stretcha och det är en väldigt tacksam typ av träning eftersom man snabbt ser resultat.

ONSDAG: Ännu en vanlig jobbdag, men jag ska börja dagen med ett gympass vid 9-tiden med fokus ben & rumpa! Här ska jag dessutom börja planera lite påsk-bakning som förmodligen kommer börja dyka upp här i bloggen från och med nästa vecka… 🙂

TORSDAG: Även här ska jag baka, eventuellt också spela in en video som kommer upp i anslutning till påsk på min kanal. Jag vet att det inte är påsk förrän om några veckor, men ni känner mig – jag gillar att vara ute i god tid!

FREDAG: Oskar ska ha kompisar över under dagen och kvällen, så jag försöker hitta nånstans att ta vägen. Förhoppningsvis vill Andrea hänga med mig på kvällen! På dagen ska vi först iväg på en brunch, följt av poddinspelning.

LÖRDAG – SÖNDAG: Inte så mycket planer än så länge… På söndag kommer Rebecka och Maja över på middag för att planera vår Paris-resa i maj. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..