Jag älskar volanger

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN GINA TRICOT & NA-KD.


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Jag är inte superduktig på att följa trender, men en trend jag verkligen gillar är det här med volanger. Det spelar ingen roll om de är på ärmarna eller på toppens huvuddel, men jag tycker verkligen det gör ett plagg festligare och roligare. Dessutom tycker jag det upplevs som feminint, vilket såklart inte är ett måste när det kommer till kläder – men det är en sak som jag personligen tycker är fint. Den svarta tröjan på nr 1 har jag själv i min garderob och jag matchar den helst med en svart, klockad kjol och over knee-boots, eller ljusrosa chinos. Jag använder den supermycket och den verkar dessutom finnas i flera olika färger på Gina’s hemsida!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..