Video från lör 8/4

Den här videon har cirkulerat en hel del på sociala medier, men jag ville verkligen lyfta den här också. Den är gjord av Herman Caroan, han är bland annat fotograf och har hjälpt mig & Andrea en hel del genom åren. Jag var inte på Sergels Torg under manifestationen på lördagen, men jag har läst att den här videon verkligen fångade känslan som fanns i luften den dagen. Ni som var där – you tell me. Jag tycker i varje fall att det här klippet styrker hoppfullheten och hur vi har valt att klara detta tillsammans, hur klyschigt det än låter.

All cred till Herman, ni hittar hans Youtube-kanal HÄR. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..