Påskbakning!

Idag är det långfredag och vissa av er står säkert och funderar på vad ni ska baka till nära och kära i helgen. Jag har ju delvis lagt upp recept på CITRON- OCH BLÅBÄRSBAKELSER och PÅSKÄGGSMACARONS förra veckan, men jag bakade ju även en hel del förra påsken. Jag är fortfarande väldigt nöjd med dom recepten och jag tänkte helt enkelt ge dom lite uppmärksamhet i år igen!

Är du sugen på att göra dessa chokladpavlovas med färska bär? Receptet hittar du HÄR!

Eller denna pannacotta med smak av blåbär och mango? Recpet – HÄR!

Kanske den här morotstårtan? 😉 – HÄR 

Jag blev jättenöjd med dessa cupcakes, både insidan och utsidan. Är du sugen på att göra dom så hittar ni receptet HÄR!


Slutligen gjorde jag även den här moussekakan med smak av hallon och champagne – receptet finns HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..