Veckans planer

MÅNDAG – Idag ska jag plugga inför en presentation i skolan t.o.m ca 15.30, då ska jag iväg på ett HEAT-pass på gymmet. Sats har haft öppet hus under påskhelgen så idag ska Sonja och hennes kille med mig & Frida! Det ska bli skitkul! På kvällen ska jag och Andrea sista minuten-podda inför imorgon och innan jag går och lägger mig ska jag klippa ihop den.

TISDAG – På förmiddagen är det dags att hålla presentationen och när vi är klara med den tror jag att jag åker hem på en gång. Jag har en hemtenta som ska in den 28e och jag skulle verkligen vilja komma igång med den. En riktig plugg-dag helt enkelt!

ONSDAG – Förmodligen börjar jag onsdagen med ett HEAT-pass, denna gång med mamma och hennes sambo Tor. Passet är redan 06.45 och det känns egentligen lite för tidigt för mig, men jag vill så gärna att dom testar det passet och om dom tränar så tidigt så hinner dom till jobbet. Efter det ska jag hem och klippa ett avsnitt till #VARFEMTEKVINNA så vi kan skicka iväg det för provlyssning till personen som gästade!

TORSDAG – Inga direkta planer än så länge, så hiimla skönt. Men jag är ganska säker på att jag kommer behöva plugga en del. Men skulle gärna vilja spela in en YT-video här!

FREDAG – Det är ingen vanlig dag för det är Andrea’s födelsedag – hurra hurra hurra!! Jag har planerat en sak för henne så jag kan inte säga så mycket mer. Hoppas hon blir glad i alla fall, jag ser jättemycket fram emot den kvällen!

LÖRDAG – SÖNDAG – Det blir en lugn helg för min del, det enda jag har planerat är egentligen min kusins konfirmation på lördagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..