Matlista!


FAVORITSALLADER 
– Allt som involverar kalamataoliver, plommontomater, halloumi och riktigt mycket krämig balsamico!

TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN – Uppenbarligen inte kött, men om jag ska vara lite mer eftertänksam skulle jag säga… banan, tonfisk och kronärtskocka.

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTAURANG – Sallad i alla typer och former! I 9 av 10 fall tycker jag sallader på restaurang är tråkiga och snåla, man lyckas alltid bättre hemma!

FAVORITDESSERT – Efter en middag är jag sällan sugen på jättemycket choklad (som jag annars älskar), jag skulle tippa på att den dessert jag oftast beställt på restaurang är créme brulée. Men rent bakverksmässigt så är jag riktigt svag för macarons!NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG
– Köttfärssås & spaghetti och popcorn.

DETTA LAGAR JAG HELST – Krämig pasta, gärna med vin i såsen och rikligt med parmesan på toppen. Mums!

NÅGOT DU TYCKER OM MEN INTE ÄTER SÅ OFTA – Våfflor, det äter jag max en gång om året och det är på våffeldagen. 😉

EN KÖTTRÄTT DU TYCKER OM – Ja, misstolka mig inte nu, ni vet ju att jag inte äter kött. Men innan jag blev vegetarian så var en av mina absoluta favoriträtter en kycklingrätt med basilikasås som min pappa brukar göra.

VAD JAG HELST ÄTER TILL FRUKOST –  Varm mat faktiskt! När jag var yngre och fick välja frukost på min födelsedag hörde det till det normala att vi åt köttbullar, pommes och bea, haha! Riktigt så sjukt är det inte numera, men jag äter gärna snabbnudlar till frukost till exempel.

BÄSTA MATKULTUREN ENLIGT MIG – Det finns inget annat på kartan än det italienska köket. Det slår verkligen ALLT!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..