Just ordered!

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS/REKLAMLÄNKAR FRÅN NELLY.COM.


1. Rosa överdelHÄR // 2. Rosa underdelHÄR // 3. Marmor-underdelHÄR

Inför varje sommar brukar jag införskaffa mig någon ny bikini, många håller ju längre än en säsong men samtidigt upplever jag att klor, sol eller smutsigt Mälaren-vatten kan slita på badkläder ganska snabbt.

Jag vet inte om man kan säga att jag har stora bröst, men jag har i varje fall lite problem att hitta badkläder som sitter bra över brösten. Jag gillar (dessvärre) inte bandeau-överdelar eftersom de som passar mig i kuporna alltid är för stora runt om kroppen. Dom ger vanligtvis noll support och om jag köper en så slutar det ändå alltid med att jag inte använder den. Men för… ja, det kan nog vara tre år sedan så köpte jag en bikini från Nelly’s egna märke och jag älskade den! Tre år senare är jag inte överdrivet nöjd med valet av mönster (djur-inspirerat av något slag, typ tiger/leopard), men jag gillar fortfarande modellen. Så inför den här sommaren tänkte jag köpa några fler av samma sort!

Jag har köpt hela den rosa-randiga bikinin, jag tog strl 75D i överdelen och Small i underdelen. Jag är inte säker på storleken och eventuellt kommer jag nog få byta underdelen till en storlek större. Sen hittade jag en bikini i marmor-mönster (!!), men bara underdelen?! Snacka om antiklimax… Jag är inne på Nelly konstant nu i hopp om att de kommer ta in överdelen, då kommer jag köpa den också. 🙂

Jag visar er bilder när dom kommer! 

  1. Hej, å jag har exakt samma problem när det kommer till att hitta en bikini som funkar!
    Det vore toppen om du ville skriva hur den passade när den väl kommer fram!
    Funderar på att beställa en likadan 🙂
    kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..