Plugg-dag

Här har jag spenderat i princip hela min dag; i sängen, med datorn och resterna av årets påskgodis. Vid ett tillfälle gick jag och gjorde mig och smoothie, men det var allt. Jag är inte lika sjuk längre och har varit feberfri i två dygn nu, men jag är samtidigt inte helt frisk. Anledningen till varför jag suttit i sängen så mycket är egentligen bara för att få lite studiero, jag har pluggat hela dagen och detsamma har Oskar. Dock tar han paus nångång i kvarten för att spela en Fifa-match och sen återgå till pluggandet, till slut orkade jag inte lyssna på TV-spelet längre och flyttade in hit. Jag har fått jättemycket gjort och kommer om bara någon timme vara helt klar med en hemtenta som ska in på fredag. Riktigt skönt!

Om max en timme tar både jag & Oskar paus i pluggandet för att åka och handla middag. Jag tror vi ska göra flygande jakob med quornfiléer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..