Dagens planer

ÄNTLIGEN FREDAG! Jag är dock helt utan fredagskänslor, jag vet inte vad det beror på. Men nu dom här dagarna när jag varit sjuk så har alla dagar varit så lika varandra, jag är ju mest bara hemma och kurerar mig. Men fredagen i ära så ska jag och Andrea faktiskt iväg till MOS, där är jag inte alls så ofta så det ska bli roligt. Vi ska framförallt leta efter lite kläder, men sen är min foundation slut. Eftersom jag åker till Paris inom en månad vill jag hålla i pengarna tills dess så jag ska inte go crazy, det får Andrea göra istället. 😉

Ikväll har jag inga planer, men jag tror att jag & Oskar kommer äta tacos (eller något annat som skapar fredagsfeeling), köpa lite godis och kolla Let’s Dance. Vad ska ni göra ikväll? 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..