Kär i ett par byxor

Titta vilka fina byxor jag köpte på Zara igår i Mall of Scandinavia! Det var svårt att visa färgen rättvisa, men dom är riktigt mörkt blåa med vita pärlor längs med hela framsidan. Längst ner är dom delade och har helt enkelt en slits som jag också gillar väldigt mycket. Jag tror att modellen egentligen är ankellång, men på mig blir dom normallånga eftersom jag är åt det kortare hållet. Jag är riktigt glad över att jag hittade dessa godingar och jag tror dom kommer användas flitigt i vår & sommar!

Efter en ganska tidig utekväll igår så vaknade jag vid 11 idag och har inte hunnit göra så mycket ännu. Jag är galet sugen på ananas och det kan hända att jag tar en promenad och köper en faktiskt. Ikväll ska jag fira valborg någon dag i förväg med en grillkväll hemma hos mamma, dit kommer även pappa, hans sambo och Olivia. Det är en ynnest att ha skilda föräldrar som gärna umgås!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..