2/6 #VARFEMTEKVINNA – Johannas Historia

Igår var det dags för oss att släppa andra avsnittet av #VARFEMTKVINNA och den här veckan gästas vi av världens bästa Johanna som berättar om vad hon var med om för ett antal år sedan. Det blir såklart ett väldigt tungt avsnitt på många sätt, men jag hoppas att många tycker det är intressant och kanske även lärorikt om du varit med om något liknande. Vi hoppas verkligen ni lyssnar och att ni fortsätter sprida ordet på Instagram eller Twitter. Tagga dina inlägg med just #VARFEMTEKVINNA!

Sen vill jag bara återigen tacka för alla peppande ord och komplimanger, det här arbetet har verkligen varit mödan värd. Nästa vecka gästas vi av den väldigt kunniga, superinspirerande författarinnan Katarina Wennstam. Vi pratar en del om hur man ska prata med killar vs tjejer, varför hon valde att sadla om efter flera år som reporter på SVT, vilka våldtäktsfall som etsat sig fast mest i hennes huvud och mycket mycket mer. Missa inte det och missa inte den här veckans avsnitt – finns där poddar finns! <3

  1. Ni är så grymma tjejer! Har följt er sedan ”välkommen till vår lilla podcast resa” – Andrea, hahah ah du fattar. Är i varje fall jätte stolt över er, det ni upplyser är otroligt viktigt. Kramar och ha en härlig kväll Mathilda<3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..