Detta åt jag igår

FRUKOST

Frukost: Till frukost åt jag två rågkusar (eller en hel, men två delar) som jag rostade lätt, till det delade jag ett stekt ägg i två som jag la ovanpå. Jag undviker ägg i många sammanhang, men det är en bra proteinkälla och jag håller mig mätt länge på det. Sen åt jag även en liten kvarg med nötchoklad-smak med lite tinade hallon på.

MELLANMÅL

Mellanmål: Efter några timmars jobb gick jag ut på en promenad eftersom det var så bra väder. På den tog jag med mig ett äpple! Jag äter helst sorten Granny Smith, vilken sort är er favorit?

LUNCH

Lunch: Det här är typ världens snabbaste lunch som jag ofta slänger ihop, nämligen ett halvt paket Kelda Tomatsoppa, lite pasta som jag hittade i kylen och en tomatsallad. Jag skulle kunna äta cocktailtomater av sorten ”romantica/fantastica” som godis, det är bland det bäästa jag vet. Dom smakar så mycket! Till tomaterna hade jag bara lite rödlök, olivolja och krämig balsamico. Det här är en typisk vardagslunch för mig, den är kanske inte så rolig men väldigt god!

MELLANMÅL

Mellanmål: Det här är en gammal bild, men förutom att jag drack en hallon-celsius så är detta exakt vad jag åt innan gymmet. Typiskt nog glömde jag fota det! Jag vet inte varför, men även när jag inte har några toppings på min smoothie så äter jag den helst ur skål. Den blir godare då av nån anledning.

MIDDAG

Middag: Till middag åt jag slutligen en grönsakswok med cashewnötter i röd curry-sås. Jag hade morötter, haricot verts och lite lök i själva woken, såsen gjorde jag på röd curry-paste och lite kokosmjölk. Jag hade faktiskt köpt nudlar som jag egentligen hade tänkt ha till, men det glömde jag bort och det blev ris till istället. Men det är ju också gott. 🙂

LOADING..