Detta åt jag igår

FRUKOST

FRUKOST – Dagens viktigaste mål. 😉 Jag är inte mycket för frukost när jag går upp väldigt tidigt, men igår gick jag upp vid 8 och åt inte frukost förrän närmare 9 – då har även jag börjat bli hungrig. Jag gjorde hallongröt, vilket enligt mig är såå mycket godare än vanlig havregrynsgröt. Jag tillsätter en näve frysta hallon och 1,5 tsk vaniljsocker i min gröt, sen toppade jag med mer hallon och lite gojibär. Gillar man mjölk är det nog supergott på, men jag gör inte det tyvärr. Jag åt i alla fall också en banan och drack en Nocco innan jag drog iväg till gymmet.

LUNCH:

LUNCH – Efter gymmet gjorde jag en snabb bulgursallad med paprika, oliver och lök. Som jag nämnt tidigare så kokar jag min bulgur i en hel tärning med grönsaksbuljong, det blir såååå gott. Jag stekte upp lite ”FRY’s Beef Style-Strips” till det (översta bilden) och gjorde världens snabbaste sås/dipp på sweet chili-sås och soja. Den här lunchen är full av smaker och mättar länge!

MELLANMÅL:

MELLANMÅL – Efter en eftermiddag full av aktivitet gjorde jag mig en smoothie till mellanmål. Jag hade i en stor banan, ca en halv deciliter yoghurt och en hel del frysta hallon & jordgubbar. Har man i mycket bär och lite yoghurt får smoothien nästan en sorbet-liknande konsistens. Jättegott!! Sen hittade jag några stackars Marianne som blivit över sen i påsk också.

MIDDAG:

MIDDAG – Igår var det den 17e maj och Norges nationaldag, det firade vi i och med att min bonuspappa är norrman. Vi åt middag på Ulla Winbladh på Djurgårn och jag åt en västerbottengratinerad rotselleri till varmrätt, den var verkligen supergod. Till efterrätt tog jag en smultronparfait med sommarbär och drömsmulor, hör ni hur gott det låter?! Den var verkligen så god som den ser ut, riktigt somrig och god.

Det var allt jag åt igår, hoppas ni förstår att jag verkligen inte vill trigga någon med dessa inlägg utan snarare komma med tips – framförallt för er som är vegetarianer eller gärna vill bli. Jag äter en väldigt varierad kost och de enda restriktionerna jag har är att jag inte äter kött. 🙂

LOADING..