Min favoritvas – Tips till studenten

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN CONFIDENTLIVING.SE ELLER RUM21.SE.

Okej, jag kan erkänna att fokus i detta inlägg även låg på dom fina blommorna jag fyndade igår, men jag vill verkligen lyfta min vas från Klong. Den är perfekt att önska sig i studentpresent eller ge till någon som tar studenten, den är nämligen klassisk i modellen finns i olika färger & storlekar. Och jag förstår att det kanske inte känns supersexigt med blomvaser, men jag gillar verkligen, verkligen den här. Den är åt det dyrare hållet, det vill jag ändå poängtera. Jag har storleken ”Large” som kostar 1200 kr, sen finns det en mindre modell för 700 kr och en ännu större version som är dyrare än min.

Jag fick min vas i 20-årspresent och har fått väldigt mycket användning för den. Jag har sällan äkta blommor i den utan har köpt plastblommor från NK som jag oftast brukar ha stående i vasen, då kan jag alltid ha den framme. 😉 Så ett tips till dig som planerar att köpa just denna vas till någon i din närhet (eller till dig själv) – köp med några blommor i plast. Jag har tre stycken vita hortensia-blommor i plast som funkar i alla rum och i alla sammanhang!

Den här vasmodellen heter ”Äng” eftersom man helt enkelt skapar sin egen äng av blommor. Märket är som sagt Klong och ni kan bland annat hitta den HÄR eller HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..