Q/A – Distansförhållande igen?

Q: Hej Mathilda – älskar bloggen och avgudar #VARFEMTEKVINNA, ni gör ett stört bra jobb!! <3 Vart ska Oskar i sommar? Har fattat det som att han ska iväg? Hade inte han börjat plugga i Stockholm igen?

A: Hej, och tack så jättemycket fina du! <3 <3

Jag har säkert hintat flera gånger om att Oskar ska iväg, men aldrig riktigt förklarat vart han ska eller varför. Har inte velat gå ut med något förrän allt är bestämt, men nu är allting spikat och jag kan berätta lite mer. Oskar ska jobba på ett hotell i Grekland i sommar, han kommer arbeta med PR och ”Guest Relations”, men vad det är mer exakt vet vi inte riktigt. Han är borta från mitten av juni till i början på september, hela hela sommaren med andra ord. Det känns såklart trist för oss båda, det var ju inte så längesen vi hade distansförhållande. Men den här gången har vi ett slutdatum på ett annat sätt och det här är ju en jättestor möjlighet för honom – så jag är verkligen inte ledsen eller ångestladdad. Kommer sakna honom jättemycket, men som tur är så brukar det ju vara lättare att sysselsätta sig under sommarmånaderna!

  1. Vad roligt för honom! Förstår att det blir jobbigt att vara ifrån varandra men som du säger är det också en härlig möjlighet för honom. Du har en bra inställning! Jag har dock en fundering, hade han inte börjat plugga igen, vad pluggar han isåfall? Eller kanske är det jag som missuppfattat det hela!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..