Blue


Topp – H&M // Byxor – MQ // Skor – Mango // Väska – Stella Mccartney

När man hittar en sån här färgstark dörr måste man ju passa på att knäppa lite bilder, eller hur? 😉 Här var vi påväg till en restaurang som jag kommer skriva mer om i ett eget inlägg, det var sista kvällen och efter middagen gick vi till Rue de Lappe, en bargata i Paris och satte oss på en uteservering. Vi var i Paris i tre nätter och fyra dagar, det är på ett sätt tillräckligt men tiden går så sjukt snabbt!

Idag är det tisdag och liksom både igår och imorgon så står plugg på schemat! Jag har min sista tenta innan sommaren på torsdag och jag behöver verkligen lägga manken till nu för att den ska gå så bra som möjligt. Det ska bli sååå skönt när den är gjord! Då ska jag spendera så mycket tid jag bara kan med Oskar innan han åker till Grekland. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..